• Hjälp
  • Om oss
  • Jobb
  • Partner
  • Kontakt

Integritetsmeddelande

Senast uppdaterad: 16 november 2021

Vilka är vi och vad gör vi?

Vi är TicketSwap B.V. verksamma under namnet TicketSwap. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner i denna integritetspolicy. TicketSwap är en säker, praktisk och schysst plats för att köpa och sälja e-biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och utflykter, med fokus på bedrägeribekämpning genom strikta kontroller och samarbeten med organisationer och partners (tjänsterna). Du hittar mer information om oss och våra tjänster på vår webbplats: www.ticketswap. (och alla dess underdomäner i andra länder) (webbplatsen) eller i den mobilapplikation som erbjuds under namnet TicketSwap (appen).

I denna integritetspolicy förklarar vi vilka personuppgifter vi samlar in via våra tjänster, vår webbplats och vår app. Vi förklarar också för vilka ändamål vi använder personuppgifter, hur vi skyddar dem och hur länge vi lagrar dem. Längst ner i denna integritetspolicy förklarar vi vilka rättigheter du har när det gäller dina personuppgifter och hur du kan utöva dessa rättigheter.

Integritet och relevant lagstiftning

Vi bryr oss om din integritet. Vi följer den nya allmänna dataskyddsförordningen (GDPR), som ersatte olika integritetslagar i EU:s medlemsstater från och med den 25 maj 2018 och den nederländska telekommunikationslagen (Telecommunicatiewet, DTA). Denna lagstiftning kommer i fortsättningen att kallas den relevanta lagstiftningen.

Personuppgifter

I denna integritetspolicy är begreppet "personuppgifter" all den information genom vilken du direkt eller indirekt kan identifieras. Denna definition är i enlighet med den relevanta lagstiftningen.

Vilka personuppgifter samlar vi in och för vilka ändamål använder vi dem?

Vi kan samla in olika typer av personuppgifter om dig när du använder vår webbplats, app och/eller våra tjänster:

 

(Person)uppgifter

Syfte(n)

Allmän information


Namn, födelsedatum, kön, stad och land där du bor, telefonnummer, e-postadress och avatar

Vi använder 

  • din allmänna information för att kunna kontakta dig på rätt sätt;
  • din e-postadress för att skicka dig information och uppdateringar om din(a) transaktion(e)r; Baserat på ditt (frivilliga) samtycke kan vi också skicka dig information om ämnen som kan vara intressanta;
  • din avatar stad och ditt bosättningsland för att personalisera ditt konto;
  • ditt telefonnummer för att kontrollera om det är äkta och om det tillhör dig. När du säljer biljetter visas verifieringen av ditt telefonnummer (inte själva numret) på våra webbplatser för att göra det säkrare för (potentiella) köpare att köpa andrahandsbiljetter. När din biljett är såld skickar vi ett textmeddelande till ditt telefonnummer.

Betalningsuppgifter

Bankkonto, tokeniserade betalningsuppgifter och namn på innehavaren av bankkontot

Vi använder

  • din betalningsinformation för att vi – och de processorer vi arbetar med – ska kunna behandla och registrera dina betalningar. 

Information om sociala medier



Vi använder

  •  

Specifikt ID till Facebook-appen och Twitter ID



  • ditt Facebook-ID, din avatar, ditt namn, din e-postadress på Facebook, dina vänner och din bostadsort för att (göra det möjligt för dig att) slutföra ditt konto (valfritt). Dessa "Facebook-data" kommer att visas på våra webbplatser och mobilappar när du säljer biljetter för att göra det säkrare för (potentiella) köpare att köpa andrahandsbiljetter. Vi använder även Facebook-ID:n i marknadsföringssyfte, vilket beskrivs närmare i detta dokument.
  • Ditt Twitter-ID, användarnamn, namn, plats, antal följare, antal vänner, antal statusuppdateringar, säkerhetsstatus, verifieringsstatus och datum för skapandet av kontot för att slutföra ditt konto.  "Twitterdata" kommer att visas på våra webbplatser och mobilappar när du säljer biljetter för att göra köp av andrahandsbiljetter säkrare för (potentiella) köpare.

Google-inloggning

  • Ditt Google-ID, din Google-mail. Förnamn, efternamn, plats, "Google-data" kommer att visas på våra webbplatser och mobilappar när du säljer andrahandsbiljetter för att göra det säkrare för (potentiella) köpare. Vi använder även Google-mail och Google-ID i marknadsföringssyfte, vilket beskrivs närmare i detta dokument.
  

Instagram

  • Din offentliga Instagram-profil kommer att användas av TicketSwap-appar baserat på vad användaren har bekräftat. Vi kan komma att använda din offentliga Instagram-profil för vissa marknadsföringsändamål som beskrivs vidare i denna integritetspolicy.

Elektroniska identifierare

IP-adress, cookies och pixlar

Vi använder

  • Din IP-adress, cookies och pixlar för att kunna kommunicera med dig på ett språk som du talar och för att visa dig innehåll som är relevant för din plats 

Förebyggande av bedrägerier

Personlig och teknisk information

Vi använder

  • Vi använder personuppgifter för att förhindra (användare som har begått) bedrägerier.

Varför kan vi komma att behandla dina personuppgifter?

Det finns flera grunder i den relevanta lagstiftningen som gör att vi får eller måste behandla dina personuppgifter:

  • Samtycke: Vi ber om ditt godkännande för att skicka nyhetsbrev och direktmarknadsföring via e-post, push-notiser och andra kanaler. Detta godkännande kan också lätt återkallas genom länken för att avprenumerera i varje nyhetsbrev.
  • Genomförande av avtalet: Vi behandlar din allmänna information, betalningsinformation, sociala information och elektroniska identifierare för att tillhandahålla våra tjänster till dig som användare.
  • Rättslig skyldighet: Vi måste lagra viss allmän information och vissa betalningsuppgifter i våra register för skattemyndigheterna, t.ex. fakturauppgifter, IP-adress, bankkontouppgifter, telefonnummer och ditt bosättningsland.
  • Berättigat intresse: För att behandla allmän information, betalningsinformation, social information och elektroniska identifierare samt för att logga användarens aktiviteter för att identifiera och förhindra olaglig användning av kontot och tjänsterna.

Marknadsföring

Vi kan komma att skicka marknadsföringskommunikation till dig via e-post och pushnotiser. Du har möjlighet att välja att tacka ja till marknadskommunikation och pushnotiser när du registrerar dig. Om du ändrar dig och inte vill ta emot marknadsföringskommunikation från oss kan du ändra inställningarna i din profil eller avregistrera dig från e-postmeddelanden genom att följa anvisningarna för avregistrering som finns i sidfoten av varje e-postmeddelande.

 

Är under sexton år?

Om du är yngre än sexton år får du inte registrera din profil på våra webbplatser eller appar. Detta beror på att det i lagen (GDPR) finns strikta regler om minderårigas personuppgifter.

Hur länge sparar vi personuppgifterna?

Det är vår policy att lagra och behandla personuppgifter som är nödvändiga för att ge dig bästa möjliga service. Vi lagrar eller behandlar inte personuppgifter som vi inte använder.

Vi behåller personuppgifterna så länge som vi behöver dem för de syften som anges ovan:

  • Personuppgifter i våra bokföringsregister för skattemyndigheter lagras i minst 10 år efter att du har köpt eller sålt på vår plattform;
  • Personuppgifter som vi behandlar för att förhindra (användare som har begått) bedrägerier lagrar vi i minst 5 år efter din senaste inloggning.

Alla andra personuppgifter som används inom ramen för ditt konto lagras i 3 år efter din senaste inloggning. Om ditt konto är inaktivt skickar vi dig ett meddelande efter 3 år och tar bort ditt konto och dina personuppgifter om ditt konto förblir inaktivt. Vi tar även bort dina personuppgifter om du raderar ditt konto.

Delar vi dina personuppgifter med andra?

TicketSwap varken säljer, byter eller hyr ut personuppgifter till tredje part. Vi använder dock "personuppgiftsbiträden" för att hjälpa oss med våra tjänster. I detta sammanhang får dessa personuppgiftsbiträden personuppgifter från oss som de behandlar på vårt uppdrag. Med hjälp av "databehandlingsavtal" förbinder vi avtalsmässigt alla personuppgiftsbiträden som vi samarbetar med att inte behandla personuppgifterna i något annat syfte än enligt våra instruktioner. Dessa personuppgiftsbiträden är skyldiga att strikt följa våra instruktioner. De kommer därför inte att använda personuppgifterna för sina egna syften. Vi kommer att kontrollera att alla våra personuppgiftsbiträden följer relevant lagstiftning.

Vi kan komma att överföra personuppgifter utanför EU om en av våra personuppgiftsbiträden är verksamma utanför EU. Personuppgifterna kommer endast att överföras till länder och/eller parter som erbjuder en adekvat skyddsnivå som följer de europeiska normerna.

Överföring av uppgifter utanför EU kommer alltid att ske i enlighet med relevant lagstiftning (t.ex. artikel 76.1 i den nederländska dataskyddslagen – ersatt från och med den 25 maj 2018 av kapitel 5 i GDPR).

De personuppgiftsbiträden som vi använder för behandlingen av personuppgifter anges i bilaga 1.

Vi kan komma att dela generiska aggregerade data med våra affärspartners och betrodda samarbetspartners. Uppgifterna kommer då att helt och hållet anonymiseras.

Hur skyddar vi personuppgifter?

Vi skyddar alla personuppgifter som vi behandlar från obehörig och olaglig åtkomst, ändring, avslöjande, användning och förstörelse. Vi vidtar bland annat följande tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personuppgifter:

  • Säkerhet för våra nätverksanslutningar genom Secure Socket Layer (SSL);
  • (Åtkomsten till) data är säkrad med lösenord och tvåfaktorsautentisering;
  • Alla nyanställda får utbildning om dataskydd under introduktionen;
  • Regelbunden utbildning om dataskydd för alla anställda;
  • Åtkomst till databaser med personalinformation är begränsad till anställda i ledande ställning;
  • Bakgrundskoll av alla anställd före anställning.

 

Tredjepartswebbplatser

Du kan hitta (hyper)länkar på vår webbplats som länkar till partners, leverantörers, annonsörers, sponsorers, licensgivares eller andra tredjepartswebbplatser. Vi har ingen kontroll över det innehåll eller de länkar som finns på dessa webbplatser och vi är inte ansvariga för de metoder som används på webbplatser som är länkade till eller från vår webbplats. Dessutom kan dessa webbplatser, inklusive deras innehåll och länkar, kontinuerligt förändras. Dessa webbplatser kan ha sina egna integritetspolicyer, användarvillkor och kundpolicyer. När du surfar och interagerar på någon annan webbplats, inklusive webbplatser som är länkade till eller från vår webbplats, omfattas du av villkoren och policyn för den webbplatsen.

Cookies

Vi använder cookies på webbplatsen för att förbättra din upplevelse när du använder våra tjänster. En cookie är en enkel liten textfil som kan lagras på din dator när du besöker webbplatsen. Denna textfil identifierar din webbläsare och/eller dator. När du besöker vår webbplats igen ser cookien till exempel till att vår webbplats känner igen din webbläsare eller dator.

Vi använder följande typer av cookies:

Tekniska cookies: Tekniska cookies är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera. De gör det möjligt för dig att navigera på vår webbplats och använda de funktioner som ingår i den.

Analytiska eller statistiska cookies: Analytiska cookies används för att kontrollera webbplatsens kvalitet och effektivitet. Vi kan till exempel se hur många användare som besöker webbplatsen och vilka sidor som besöks. Vi använder denna information för att förbättra vår webbplats och våra tjänster.

Spårningscookies: Spårningscookies övervakar våra besökares klick- och surfbeteende. Med hjälp av dessa cookies kan vi se om och när du tittar på din profil och om du klickar dig vidare till vår webbplats. Vi kan också använda dessa cookies för att visa dig annonser baserade på dina intressen. För mer information om spårning av cookies som används för annonser som är anpassade efter dina intressen och hur du kan välja bort dessa cookies kan du använda Your Online Choices eller Cookiebot.

Om du inte vill att cookies ska skickas till din dator kan du ändra detta i webbläsarens cookieinställningar. Observera att vissa av funktionerna eller tjänsterna på vår webbplats kanske inte fungerar, eller inte lika bra, utan cookies. Om du vill avstå från spårningscookies kan du klicka här:

Avstå

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi strävar efter att ständigt förbättra vår webbplats och våra tjänster. Därför kan vi från tid till annan uppdatera denna integritetspolicy. Om vi gör väsentliga ändringar till vår integritetspolicy kommer vi att ange detta på vår webbplats och app tillsammans med den reviderade integritetspolicyn. Vi kan också meddela dig att vår integritetspolicy har uppdaterats innan du använder våra tjänster. Du måste godkänna den uppdaterade integritetspolicyn innan du kan fortsätta att använda vår webbplats och app.

Dina rättigheter och våra kontaktuppgifter

I enlighet med den relevanta lagstiftningen har du rätt till:

  • Att få tillgång till en kopia av de personuppgifter som vi behandlar om dig. Du kan hitta en kopia av de personuppgifter som vi behandlar om dig här;
  • Be oss att korrigera, granska eller ta bort dina personuppgifter från våra system;
  • Invända mot vår behandling av dina personuppgifter;
  • Lämna in ett klagomål till din nationella dataskyddsmyndighet om du anser att vi behandlar dina personuppgifter på ett olagligt sätt. Här hittar du en förteckning över alla nationella dataskyddsmyndigheter i Europeiska unionen.

Observera att du också kan redigera eller radera dina personuppgifter genom att logga in på ditt personliga konto.

Om du vill utöva dina ovan nämnda rättigheter eller om du har några frågor, kommentarer eller funderingar kring hur vi hanterar dina personuppgifter kan du kontakta vårt dataskyddsombud med hjälp av kontaktuppgifterna nedan. Vi gör vårt bästa för att svara på alla ovanstående förfrågningar inom 30 dagar.

TICKETSWAP B.V.,

verksamma under namnet TicketSwap 

 

Rokin 75

1012KL Amsterdam

Nederländerna

 

Nummer hos industri- och handelskammaren: 59084952

Momsregistreringsnummer: NL8533.10488.B01

Telefon: +31 20 308 06 76

E-post: info@ticketswap.com  

 

De personuppgiftsbiträden som vi använder för att behandla personuppgifter för att leverera våra tjänster listas nedan:

 

Biträde

Syfte

Plats

Förklaring

AppsFlyer

Plattform för mobil attribution och marknadsföringsanalys

Kalifornien, USA

AppsFlyer är en plattform för mobil attribution och marknadsföringsanalys som hjälper Ticketswap att fatta bättre beslut gällande marknadsföring av mobilapplikationer och målgruppsanpassning av användarna.  AppsFlyer kan komma att dela personuppgifter med andra verktyg som tillhandahålls av deras egna integrationer.

AppsFlyers integritetspolicy hittar du här.

Braze

Marknadsföring via e-post och pushnotiser

New York, USA

Vårt berättigade intresse av att använda denna tjänst är att optimera våra marknadsföringsåtgärder. Braze kan använda mottagarens uppgifter i aggregerad form, dvs. utan hänvisning till en användare, för att optimera eller förbättra sina egna tjänster, t.ex. för att tekniskt optimera utskick och visning av nyhetsbrev eller för statistiska ändamål.


Brazes integritetspolicy hittar du här.

Facebook

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

För Facebook använder vi tjänsterna Facebook Custom Audience (se Facebook Business för mer information). Detta innebär att de Facebook-uppgifter som du har delat med oss kommer att skickas (tillbaka) till Facebook i ett hashat format. Facebook är avtalsmässigt förpliktigat att inte använda dessa uppgifter i något annat syfte än för att tillhandahålla sina tjänster för målgruppsanpassning. Se här för relevanta villkor.

Firebase

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

Google Analytics for Firebase eller Firebase Analytics är en analystjänst som tillhandahålls av Google Inc. ("Google"). För att förstå Googles användning av personuppgifter kan du läsa Googles partnerpolicy. Firebase Analytics kan dela personuppgifter med andra verktyg som tillhandahålls av Firebase, t.ex. kraschrapportering, autentisering, fjärrkonfiguration eller meddelanden. Den här applikationen använder identifierare för mobila enheter (inklusive Android annonserings-ID respektive annonsidentifierare för iOS) och teknik som liknar cookies för att köra Firebase Analytics-tjänsten.

Användare kan välja bort vissa Firebase-funktioner genom tillämpliga enhetsinställningar, t.ex. inställningar för enhetsreklam för mobiltelefoner eller genom att följa instruktionerna i andra Firebase-relaterade avsnitt i denna integritetspolicy, om sådana finns. Personuppgifter som samlas in: cookies, unika enhetsidentifierare för annonsering (t.ex. Google Advertiser ID eller IDFA) och användningsuppgifter. Se här för mer information. Dessutom använder vi Firebase för push-notiser. Vi skickar meddelanden för att få användarna att återvända och stanna kvar i våra mobilappar.

Google Ads

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

Google Ads är en annonseringstjänst online som utvecklats av Google där annonsörer betalar för att visa korta reklamtexter, produktannonser och videoinnehåll inom Googles annonsnätverk för webbanvändare (Googles Display-nätverk, Google sök, YouTube etc.). Dessa företag använder också automatiserad teknik för att samla in information när du klickar på våra annonser, vilket hjälper oss att spåra och hantera effektiviteten av våra marknadsföringsinsatser (t.ex: //syfte). Du kan välja bort automatiserad insamling av information av tredjepartsannonsnätverk i syfte att leverera annonser som är skräddarsydda för dina intressen. Se här för mer information och relevanta villkor.

Google Analytics

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

Google Analytics är en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google. Google använder de insamlade personuppgifterna för att spåra och undersöka användningen av applikationen, för att sammanställa rapporter om sin verksamhet och dela dem med andra Google-tjänster. Google kan använda de insamlade personuppgifterna för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget annonsnätverk. Personuppgifter som samlas in är cookies och användningsuppgifter. Se här för mer information.

Google Login API

Marknadsföring

Kalifornien, USA

Ett Google-konto är ett användarkonto som krävs för åtkomst, autentisering och auktorisering till vissa Google-tjänster online, inklusive Gmail och liknande produkter. Det är ett publikt API och en tjänst som tillhandahålls av Google Inc. Google använder de insamlade personuppgifterna för att spåra och undersöka användningen av denna applikation, för att utarbeta rapporter om sin verksamhet och dela dem med andra Google-tjänster. Vi använder Google Login API för den snabba registreringsprocessen. 

Google Optimize

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

Google Optimize (Optimize) är ett experimentverktyg som utvecklats av Google. Optimize använder Google Analytics-cookies för att rikta innehållsvarianter till en användare och en cookie för innehållsexperiment för att avgöra om en användare deltar i ett experiment. Vi använder detta verktyg för att registrera och spåra ett experiment på en webbplats, t.ex. ett A/B-test där hälften av våra webbplatsanvändare ser en webbsida och den andra hälften ser en annan anpassad variant. Dessa tester hjälper oss att förbättra användarupplevelsen.

Google Tag Manager

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

Google Tag Manager är ett tagghanteringssystem som skapats av Google för att hantera JavaScript- och HTML-taggar som används för spårning och analys på webbplatser. Vi använder den här tjänsten för att ladda in skript på våra webbsidor. Dessa skript kan ha spårnings- eller annonseringssyften som också nämns i denna integritetspolicy.

Hotjar

Marknadsföring/analys

Malta, EU

Hotjar är ett verktyg som kartlägger våra användares online-beteende och röst. Genom att kombinera analys- och feedbackverktyg ger Hotjar oss en uppfattning om hur vi kan förbättra vår plattform.

Mer information finns i Hotjars integritetspolicy.

Instagram

Marknadsföring

Kalifornien, USA

Instagram är en social nätverkstjänst för foto- och videodelning som ägs av Facebook, Inc. Användaren kan dela med sig av alla inlägg och allting på Instagram baserat på funktionen som erbjuds på plattformen. På offentliga konton kan alla på Instagram se användarens stories, medan endast godkända följare på privata konton kan se stories. När vi använder Instagrams tjänster gäller Instagrams integritetspolicy

Mer information finns i den här tråden.

Intercom







Mailchimp

Support








Massmeddelanden 









Georgia, USA

Vi använder Intercom som vårt kundtjänstverktyg för att hantera alla våra kunders kontakter via alla supportkanaler. När vi använder Intercoms tjänster gäller Intercoms integritetspolicy.


Vi använder Mailchimp för att skicka reklammejl till våra användare. Vi delar ditt namn och din e-postadress med Mailchimp. När vi använder Mailchimp gäller Mailchimps integritetspolicy.

    

MessageBird

Massmeddelanden

Nederländerna, EU

Vi använder MessageBird för att skicka textmeddelanden (SMS), e-post och Whatsapp-meddelanden till våra användare. Vi delar ditt telefonnummer, din e-postadress och innehållet i dina meddelanden med MessageBird. Innehållet i dina meddelanden kan innehålla personlig information för att direkt vända sig till dig (t.ex. namn). När vi använder MessageBird gäller MessageBirds integritetspolicy.

Är etablerat i EU och måste därför följa relevant lagstiftning.

Mixpanel

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

Mixpanel är ett företag som erbjuder tjänster för affärsanalys. Den spårar användarnas interaktioner med webb- och mobilapplikationer och tillhandahåller verktyg för riktad kommunikation med dem. Verktygslådan innehåller A/B-tester i appen och formulär för användarundersökningar. De insamlade uppgifterna används för att skapa anpassade rapporter och mäta användarnas engagemang och bibehållande. Ticketswaps Mixpanel för bättre rapportering och användaranalys.


Mixpanels integritetspolicy

    
    

Secureswap

Massmeddelanden

Nederländerna, EU

För vår SecureSwap-tjänst har vi samarbetat med olika biljettleverantörer. Vi har ingått databehandlingsavtal med dessa biljettleverantörer för att skydda dina personuppgifter så mycket som möjligt. Se här för en fullständig lista över biljettleverantörer och arrangörer som vi samarbetar med.

Är etablerat i EU och måste därför följa relevant lagstiftning.

Segment

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

Segment är ett verktyg för att samla in kunduppgifter som skickas till vår analys (t.ex. Google Analytics, Firebase) och marknadsföring (t.ex. Google Ads, Facebook Pixel etc.). Se här för mer information.

    

Stripe

Betalningar

Kalifornien, USA

När Stripe utför sina tjänster fungerar Stripe som en personuppgiftsbiträde för TicketSwap. Som betaltjänstleverantör har Stripe egna skyldigheter när det gäller dina personuppgifter. Stripe kan också betraktas som personuppgiftsansvarig när det gäller dina personuppgifter. För all databehandling som Stripe utför i egenskap av personuppgiftsansvarig gäller Stripes integritetspolicy.

När vi behandlar betalningar eller utbetalningar kan vi använda Stripe för att behandla betalningar till oss och andra användare. Din betalningsinformation överförs vid sådana tillfällen till Stripe via en krypterad anslutning. Stripe använder och behandlar din betalningsinformation i enlighet med Stripes integritetspolicy. Vi lagrar endast tokeniserade uppgifter i samband med att vi själva behandlar betalningar (inkl. de fyra sista siffrorna i kreditkortsnumret).

TikTok Ads


















Twilio












Wise

Marknadsföring/analys


















Massmeddelanden











Utbetalningar

Kalifornien, USA



















Kalifornien, USA












Storbritannien, EU

TikTok Ads är en annonseringstjänst online som utvecklats av TikTok där annonsörer betalar för att visa sin reklam i TikTok-applikationen. Dessa företag använder också automatiserad teknik för att samla in information när du trycker på våra annonser, vilket hjälper till att spåra och hantera effektiviteten av våra marknadsföringsinsatser (t.ex.: remarketing/retargeting/ändamål). Du kan välja bort den automatiska insamlingen av information av tredjepartsannonsnätverk i syfte att leverera annonser som är skräddarsydda efter dina intressen. Se här för detaljer och relevanta villkor.


Vi använder Twilio för att skicka textmeddelanden (SMS) till våra användare. Vi delar ditt telefonnummer och meddelandeinnehåll med MessageBird. Meddelandets innehåll kan bestå av personlig information för att direkt adressera dig (t.ex. namn). När vi använder Twilios tjänster gäller Twilios integritetspolicy.



Wise behandlar utbetalningar till säljare i ett utvalt antal länder*. Vi skickar ditt bankkontonamn, IBAN och födelsedatum till Wise för att genomföra utbetalningen. 

När du tar emot utbetalningar som säljare i de ovannämnda länderna gäller Wise integritetspolicy.

*läs Vanliga frågor för information om utbetalningar.