• Hjälp
  • Om oss
  • Jobb
  • Partner
  • Kontakt

Integritetsmeddelande

Senast uppdaterad: 25 mars 2022

Vilka är vi och vad gör vi?

Vi är TicketSwap B.V. verksamma under namnet TicketSwap. Du hittar våra kontaktuppgifter längst ner i denna integritetspolicy. TicketSwap är en säker, praktisk och schysst plats för att köpa och sälja e-biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och utflykter, med fokus på bedrägeribekämpning genom strikta kontroller och samarbeten med organisationer och partners (tjänsterna). Du hittar mer information om oss och våra tjänster på vår webbplats:www.ticketswap.com (och alla underdomäner för andra länder) (Webbplatsen) eller på mobilappen som finns under namnet TicketSwap (Appen).

I denna integritetspolicy förklarar vi vilka personuppgifter vi samlar in via våra tjänster, vår webbplats och vår app. Vi förklarar också för vilka ändamål vi använder personuppgifter, hur vi skyddar dem och hur länge vi lagrar dem. Längst ner i denna integritetspolicy förklarar vi vilka rättigheter du har när det gäller dina personuppgifter och hur du kan utöva dessa rättigheter.

Integritet och relevant lagstiftning

Vi bryr oss om din integritet. Vi följer den nya allmänna dataskyddsförordningen (GDPR), som ersatte olika integritetslagar i EU:s medlemsstater från och med den 25 maj 2018 och den nederländska telekommunikationslagen (Telecommunicatiewet,DTA). Denna lagstiftning kommer i fortsättningen att kallas den relevanta lagstiftningen.

Personuppgifter

I denna integritetspolicy är begreppet "personuppgifter" all den information genom vilken du direkt eller indirekt kan identifieras. Denna definition är i enlighet med den relevanta lagstiftningen.

Vilka personuppgifter samlar vi in och för vilka ändamål använder vi dem?

Vi kan samla in olika typer av personuppgifter om dig när du använder vår webbplats, app och/eller våra tjänster:

(Person)uppgifter

Syfte(n)

Allmän information

Namn, födelsedatum, kön, stad och land där du bor, telefonnummer, e-postadress och avatar

Vi använder

  • din allmänna information för att kunna kontakta dig på rätt sätt;

  • din e-postadress för att skicka dig information och uppdateringar om din(a) transaktion(e)r; Baserat på ditt (frivilliga) samtycke kan vi också skicka dig information om ämnen som kan vara intressanta;

  • din avatar, stad och bosättningsland för att personalisera ditt konto;

  • ditt telefonnummer för att kontrollera om det är äkta och om det tillhör dig. När du säljer biljetter visas verifieringen av ditt telefonnummer (inte själva numret) på våra webbplatser för att göra det säkrare för (potentiella) köpare att köpa andrahandsbiljetter. När din biljett är såld skickar vi ett textmeddelande till ditt telefonnummer.

  • Ditt födelsedatum och kön används för att personalisera biljetter inom SecureSwap-tjänsten.

Betalningsuppgifter

Bankkonto, tokeniserade betalningsuppgifter och namn på innehavaren av bankkontot

Vi använder

  • din betalningsinformation för att vi – och de processorer vi arbetar med – ska kunna behandla och registrera dina betalningar.

Kundkännedom (”känn din kund")

Standardverifiering

Vi använder

  • Baserat på din banks land måste vi ställa några frågor om din person som behandlas och verifieras av Stripe:

    • Stad

    • Adress

    • Postnummer

    • Län

    • Födelsedatum

    • De fyra sista siffrorna i ditt personnummer

Ytterligare verifiering

  • När Stripe genomför ytterligare verifieringar begär och behandlar Stripe fler uppgifter (dokumenten delas inte med TicketSwap):

    • Kopia på legitimation

    • Skärmbild på kontoutdrag

Information om sociala medier

Apple-inloggning

Vi använder

  • Ditt namn och e-postadress för att (göra det möjligt för dig att) färdigställa ditt konto. Beroende på vilken säker session från Apple som kör får vi antingen din e-postadress eller din slumpmässiga e-postadress från Apple (”Dölj min e-postadress”).

Specifikt ID till Facebook-appen och Twitter ID

  • ditt Facebook-ID, din avatar, ditt namn, din e-postadress på Facebook, dina vänner och din bostadsort för att (göra det möjligt för dig att) slutföra ditt konto (valfritt). Dessa "Facebook-data" kommer att visas på våra webbplatser och mobilappar när du säljer biljetter för att göra det säkrare för (potentiella) köpare att köpa andrahandsbiljetter. Vidare använder vi Facebook-ID för marknadsföringsändamål enligt beskrivning nedan.

  • Ditt Twitter-ID, användarnamn, namn, plats, antal följare, antal vänner, antal statusuppdateringar, säkerhetsstatus, verifieringsstatus och datum för skapandet av kontot för att slutföra ditt konto. Dessa "Twitter-data" kommer att visas på våra webbplatser och mobilappar när du säljer biljetter för att göra det säkrare för (potentiella) köpare att köpa andrahandsbiljetter.

Google-inloggning

  • Ditt Google-ID, din Google-mail. Förnamn, efternamn, plats, dessa "Google-data" kommer att visas på våra webbplatser och mobilappar när du säljer biljetter för att göra det säkrare för (potentiella) köpare. Vidare använder vi Google Mail och Google-ID för marknadsföringsändamål enligt beskrivningen nedan.

Instagram

  • Din offentliga Instagram-profil kommer att användas av TicketSwap-appar baserat på vad användaren har bekräftat. Vi kan komma att använda din offentliga Instagram-profil för vissa marknadsföringsändamål som beskrivs vidare i denna integritetspolicy.

Elektroniska identifierare

IP-adress, cookies och pixlar

Vi använder

  • Din IP-adress, cookies och pixlar för att kommunicera med dig på ditt språk och visa innehåll relaterat till din plats.

Förebyggande av bedrägerier

Personlig och teknisk information

Vi använder

  • Vi använder personuppgifter för att förhindra (användare som har begått) bedrägerier.

Varför kan vi komma att behandla dina personuppgifter?

Det finns flera grunder i den relevanta lagstiftningen som gör att vi får eller måste behandla dina personuppgifter:

  • Samtycke: Vi ber om din tillåtelse att skicka nyhetsbrev och direktmarknadsföring via e-post, pushnotiser och andra kanaler. Detta godkännande kan också lätt återkallas genom länken för att avprenumerera i varje nyhetsbrev.

  • Genomförande av avtalet: Vi behandlar din allmänna information, betalningsinformation, sociala information och elektroniska identifierare för att tillhandahålla våra tjänster till dig som användare.

  • Rättslig skyldighet: Vi är skyldiga att lagra vissa allmänna uppgifter och betalningsuppgifter i våra arkiv för skattemyndigheter, så som fakturauppgifter, IP-adress, bankuppgifter, telefonnummer och bosättningsland.

  • Berättigat intresse: För att behandla allmän information, betalningsinformation, social information och elektroniska identifierare samt för att logga användarens aktiviteter för att identifiera och förhindra olaglig användning av kontot och tjänsterna.

Marknadsföring

Vi kan komma att skicka marknadsföringskommunikation till dig via e-post och pushnotiser. Du har möjlighet att välja att tacka ja till marknadskommunikation och pushnotiser när du registrerar dig. Om du ändrar dig och inte vill ta emot marknadsföringskommunikation från oss kan du ändra inställningarna i din profil eller avregistrera dig från e-postmeddelanden genom att följa anvisningarna för avregistrering som finns i sidfoten av varje e-postmeddelande.

Är du under sexton år gammal?

Om du är yngre än sexton år får du inte registrera din profil på våra webbplatser eller appar. Detta är för att lagen (GDPR, EU:s dataskyddsförordning) har stränga föreskrifter om unga människors personuppgifter.

Hur länge sparar vi personuppgifterna?

Det är vår policy att lagra och behandla personuppgifter som är nödvändiga för att ge dig bästa möjliga service. Vi lagrar eller behandlar inte personuppgifter som vi inte använder.

Vi behåller personuppgifterna så länge som vi behöver dem för de syften som anges ovan:

  • Personuppgifter i våra bokföringsunderlag för skattemyndigheter lagras i minst 10år efter att du har köpt eller sålt på vår plattform;

  • Personuppgifter som vi behandlar för att motverka (användare som har begått) bedrägerier lagras i minst 5år efter den sista inloggningen.

Alla andra personuppgifter som står i samband med ditt konto lagras i 3år efter din sista inloggning. Om ditt konto är inaktivt skickar vi ett meddelande till dig efter 3år och raderar kontot och personuppgifterna om kontot fortsätter att vara inaktivt. Vi tar även bort dina personuppgifter om du raderar ditt konto.

Delar vi dina personuppgifter med andra?

TicketSwap varken säljer, byter eller hyr ut personuppgifter till tredje part. Vi använder dock "personuppgiftsbiträden" för att hjälpa oss med våra tjänster. I detta sammanhang får dessa personuppgiftsbiträden personuppgifter från oss som de behandlar på vårt uppdrag. Med hjälp av "databehandlingsavtal" förbinder vi avtalsmässigt alla personuppgiftsbiträden som vi samarbetar med att inte behandla personuppgifterna i något annat syfte än enligt våra instruktioner. Dessa personuppgiftsbiträden är skyldiga att strikt följa våra instruktioner. De kommer därför inte att använda personuppgifterna för sina egna syften. Vi kommer att kontrollera att alla våra personuppgiftsbiträden följer relevant lagstiftning.

Vi kan komma att överföra personuppgifter utanför EU om en av våra personuppgiftsbiträden är verksamma utanför EU. Personuppgifterna kommer endast att överföras till länder och/eller parter som erbjuder en adekvat skyddsnivå som följer de europeiska normerna. Överföring av uppgifter utanför EU kommer alltid att ske i enlighet med relevant lagstiftning (t.ex. artikel 76.1 i den nederländska dataskyddslagen – ersatt från och med den 25 maj 2018 av kapitel 5 i GDPR).

De personuppgiftsbiträden som vi använder för behandlingen av personuppgifter anges i bilaga 1.

Vi kan komma att dela generiska aggregerade data med våra affärspartners och betrodda samarbetspartners. I sådana fall är personuppgifterna fullständigt anonymiserade.

Hur skyddar vi personuppgifter?

Vi skyddar alla personuppgifter som vi behandlar från obehörig och olaglig åtkomst, ändring, avslöjande, användning och förstörelse. Vi vidtar bland annat följande tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personuppgifter:

  • Säkerhet för våra nätverksanslutningar genom Secure Socket Layer (SSL);

  • (Åtkomsten till) data är säkrad med lösenord och tvåfaktorsautentisering;

  • Alla nyanställda får utbildning om dataskydd under introduktionen;

  • Regelbunden utbildning om dataskydd för alla anställda;

  • Åtkomst till databaser med personalinformation är begränsad till anställda i ledande ställning;

  • Bakgrundskoll av alla anställd före anställning.

Tredjepartswebbplatser

Du kan hitta (hyper)länkar på vår webbplats som länkar till partners, leverantörers, annonsörers, sponsorers, licensgivares eller andra tredjepartswebbplatser. Vi har ingen kontroll över det innehåll eller de länkar som finns på dessa webbplatser och vi är inte ansvariga för de metoder som används på webbplatser som är länkade till eller från vår webbplats. Dessutom kan dessa webbplatser, inklusive deras innehåll och länkar, kontinuerligt förändras. Dessa webbplatser kan ha sina egna integritetspolicyer, användarvillkor och kundpolicyer. När du surfar och interagerar på någon annan webbplats, inklusive webbplatser som är länkade till eller från vår webbplats, omfattas du av villkoren och policyn för den webbplatsen.

Cookies

Vi använder cookies på webbplatsen för att förbättra din upplevelse när du använder våra tjänster. En cookie är en enkel liten textfil som kan lagras på din dator när du besöker webbplatsen. Denna textfil identifierar din webbläsare och/eller dator. När du besöker vår webbplats igen ser cookien till exempel till att vår webbplats känner igen din webbläsare eller dator.

Vi använder följande typer av cookies:

Tekniska cookies: Tekniska cookies är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera. De gör det möjligt för dig att navigera på vår webbplats och använda de funktioner som ingår i den.

Analytiska eller statistiska cookies: Analytiska cookies används för att kontrollera webbplatsens kvalitet och effektivitet. Vi kan till exempel se hur många användare som besöker webbplatsen och vilka sidor som besöks. Vi använder denna information för att förbättra vår webbplats och våra tjänster.

Spårningscookies: Spårningscookies övervakar våra besökares klick- och surfbeteende. Med hjälp av dessa cookies kan vi se om och när du tittar på din profil och om du klickar dig vidare till vår webbplats. Vi kan också använda dessa cookies för att visa dig annonser baserade på dina intressen. För mer information om spårning av cookies som används för annonser som är anpassade efter dina intressen och hur du kan välja bort dessa cookies kan du användaYour Online Choices ellerCookiebot.

Om du inte vill att cookies ska skickas till din dator kan du ändra detta i webbläsarens cookieinställningar. Observera att vissa av funktionerna eller tjänsterna på vår webbplats kanske inte fungerar, eller inte lika bra, utan cookies. Om du vill avstå från spårningscookies kan du klicka här:

Avstå

Ändringar av denna integritetspolicy

Vi strävar efter att ständigt förbättra vår webbplats och våra tjänster. Därför kan vi från tid till annan uppdatera denna integritetspolicy. Om vi gör väsentliga ändringar till vår integritetspolicy kommer vi att ange detta på vår webbplats och app tillsammans med den reviderade integritetspolicyn. Vi kan också meddela dig att vår integritetspolicy har uppdaterats innan du använder våra tjänster. Du måste godkänna den uppdaterade integritetspolicyn innan du kan fortsätta att använda vår webbplats och app.

Dina rättigheter och våra kontaktuppgifter

I enlighet med den relevanta lagstiftningen har du rätt till:

  • Att få tillgång till en kopia av de personuppgifter som vi behandlar om dig. Du kan hitta en kopia av de personuppgifter som vi behandlar om dighär;

  • Be oss att korrigera, granska eller ta bort dina personuppgifter från våra system;

  • Invända mot vår behandling av dina personuppgifter;

  • Lämna in ett klagomål till din nationella dataskyddsmyndighet om du anser att vi behandlar dina personuppgifter på ett olagligt sätt.Här hittar du en förteckning över alla nationella dataskyddsmyndigheter i Europeiska unionen.

Observera att du också kan redigera eller radera dina personuppgifter genom att logga in på ditt personliga konto.

Om du vill utöva dina ovan nämnda rättigheter eller om du har några frågor, kommentarer eller funderingar kring hur vi hanterar dina personuppgifter kan du kontakta vårt dataskyddsombud med hjälp av kontaktuppgifterna nedan. Vi gör vårt bästa för att svara på alla ovanstående förfrågningar inom 30 dagar.

TICKETSWAP B.V.,

verksamma under namnet TicketSwap

Rokin 75

1012KL Amsterdam

Nederländerna

Nummer hos industri- och handelskammaren: 59084952

Momsregistreringsnummer: NL8533.10488.B01

Telefon: +31 20 308 06 76

E-post: info@ticketswap.com

De personuppgiftsbiträden som vi använder för att behandla personuppgifter för att leverera våra tjänster listas nedan:

Biträde

Syfte

Plats

Förklaring

Aircall

Support

Frankrike

Vi använder Aircall för att hantera inkommande och utgående samtal. För att kunna göra detta lagrar tjänsten uppgifter som de telefonnummer och namn som registrerats hos TicketSwap. Vid användning av Aircall gäller derasintegritetspolicy.

Appsflyer

Plattform för mobil attribution och marknadsföringsanalys

Kalifornien, USA

AppsFlyer är en plattform för mobil attribution och marknadsföringsanalys som hjälper TicketSwap att fatta bättre beslut gällande marknadsföring av mobilapplikationer och målgruppsanpassning av användarna. AppsFlyer kan komma att dela personuppgifter med andra verktyg som tillhandahålls av deras egna integrationer.

Du hittar AppsFlyers integritetspolicyhär.

Awin

Braze

Affiliatemarknadsföring

Marknadsföring via e-post och pushnotiser

Berlin, Tyskland

New York, USA

Awin är en plattform för affiliatemarknadsföring där partner kan göra reklam för plattformen. Awins Online Behavioural Advertising (även kallad OBA eller riktad marknadsföring) är en teknik som gör det möjligt att visa annonser som är skräddarsydda till dina preferenser och därmed mer intressanta för dig. Baserat på internetanvändares tidigare, anonyma surfbeteende grupperas deras intressen till användarprofiler.Mer information

Vårt berättigade intresse av att använda denna tjänst är att optimera våra marknadsföringsåtgärder. Braze kan använda mottagarens uppgifter i aggregerad form, dvs. utan hänvisning till en användare, för att optimera eller förbättra sina egna tjänster, t.ex. för att tekniskt optimera utskick och visning av nyhetsbrev eller för statistiska ändamål.

Du hittar Brazes integritetspolicyhär.

Facebook

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

För Facebook använder vi tjänsterna Facebook Custom Audience (se Facebook Business för mer information). Detta innebär att de Facebook-uppgifter som du har delat med oss kommer att skickas (tillbaka) till Facebook i ett hashat format. Facebook är avtalsmässigt förpliktigat att inte använda dessa uppgifter i något annat syfte än för att tillhandahålla sina tjänster för målgruppsanpassning. Sehär för relevanta villkor.

Firebase

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

Google Analytics for Firebase eller Firebase Analytics är en analystjänst som tillhandahålls av Google Inc. ("Google"). För att förstå Googles användning av personuppgifter kan du läsaGoogles partnerpolicy. Firebase Analytics kan dela personuppgifter med andra verktyg som tillhandahålls av Firebase, t.ex. kraschrapportering, autentisering, fjärrkonfiguration eller meddelanden. Den här applikationen använder identifierare för mobila enheter (inklusive Android annonserings-ID respektive annonsidentifierare för iOS) och teknik som liknar cookies för att köra Firebase Analytics-tjänsten.

Användare kan välja bort vissa Firebase-funktioner genom tillämpliga enhetsinställningar, t.ex. inställningar för enhetsreklam för mobiltelefoner eller genom att följa instruktionerna i andra Firebase-relaterade avsnitt i denna integritetspolicy, om sådana finns. Personuppgifter som samlas in: cookies, unika enhetsidentifierare för annonsering (t.ex. Google Advertiser ID eller IDFA) och användningsuppgifter. Sehär för mer information. Dessutom använder vi Firebase för push-notiser. Vi skickar meddelanden för att få användarna att återvända och stanna kvar i våra mobilappar.

Google Google Ads

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

Google Ads är en onlinemarknadsföringstjänst utvecklad av Google där marknadsförare kan betala för att visa korta reklamtexter, produktannonser och videoinnehåll för internetanvändare inom Googles annonsnätverk (Google Display Network, Google Search, YouTube osv.). Dessa företag använder också automatiserade tekniker som samlar information när du klickar på våra annonser, vilket hjälper till att övervaka och styra effektiviteten av våra marknadsföringsinsatser (för ändamål som remarketing/retargeting). Du kan välja bort automatiserad insamling av information av tredjepartsannonsnätverk i syfte att leverera annonser som är skräddarsydda för dina intressen. Sehär för mer information och relevanta villkor.

Google Analytics

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

Google Analytics är en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google. Google använder de insamlade personuppgifterna för att spåra och undersöka användningen av applikationen, för att sammanställa rapporter om sin verksamhet och dela dem med andra Google-tjänster. Google kan använda de insamlade personuppgifterna för att kontextualisera och anpassa annonserna i sitt eget annonsnätverk. Personuppgifter som samlas in är cookies och användningsuppgifter. Sehär för mer information.

Google Login API

Marknadsföring

Kalifornien, USA

Ett Google-konto är ett användarkonto som krävs för åtkomst, autentisering och auktorisering till vissa Google-tjänster online, inklusive Gmail och liknande produkter. Det är ett öppet API och en tjänst som tillhandahålls av Google Inc. Google använder de insamlade personuppgifterna för att spåra och undersöka användningen av applikationen, för att sammanställa rapporter om dess aktiviteter och dela dem med andra Google-tjänster. Vi använder Google Login API för den snabba registreringsprocessen.

Google Optimize

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

Google Optimize (Optimize) är ett experimentverktyg som utvecklats av Google. Optimize använder Google Analytics-cookies för att rikta innehållsvarianter till en användare och en cookie för innehållsexperiment för att avgöra om en användare deltar i ett experiment. Vi använder det här verktyget för att registrera och spåra besökares engagemang inom webbplatsexperiment så som A/B-testning där hälften av våra användare ser en webbsida och den andra hälften ser en anpassad variant. Dessa tester hjälper oss att förbättra användarupplevelsen.

Google Tag Manager

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

Google Tag Manager är ett tagghanteringssystem som skapats av Google för att hantera JavaScript- och HTML-taggar som används för spårning och analys på webbplatser. Vi använder den här tjänsten för att ladda in skript på våra webbsidor. Dessa skript kan ha spårnings- eller annonseringssyften som också nämns i denna integritetspolicy.

Hotjar

Marknadsföring/analys

Malta, EU

Hotjar är ett verktyg som kartlägger våra användares online-beteende och röst. Genom att kombinera analys- och feedbackverktyg ger Hotjar oss en uppfattning om hur vi kan förbättra vår plattform.

Mer information finns iHotjars integritetspolicy.

Hubspot

Marknadsföring

Cambridge, USA

HubSpot är en amerikansk utvecklare och marknadsförare av mjukvaruprodukter för inbound marketing, försäljning och kundtjänst. Vi använder Hubspot för att samla in leads genom deras funktioner för marknadsföring.

Mer information om integritetspolicy

Instagram

Marknadsföring

Kalifornien, USA

Instagram är ett socialt nätverk för delning av foton och videor som ägs av Facebook, Inc. Användaren kan dela annonser eller vad de vill på Instagram baserat på funktionerna som erbjuds på plattformen. På offentliga konton kan alla på Instagram se användarens stories, medan endast godkända följare på privata konton kan se stories. När vi använder Instagrams tjänster gäller Instagramsintegritetspolicy.

Mer information finns i den härtråden.

Intercom

Support

Vi använder Intercom som vårt kundtjänstverktyg för att hantera alla våra kunders kontakter via alla supportkanaler. När vi använder Intercoms tjänster gäller Intercomsintegritetspolicy.

Leadpages

Skapande av landningssidor

Minneapolis, USA

Leadpages är en plattform för skapande av landningssidor där vissa av tjänsternas funktioner och egenskaper kan låta Leadpages samla in information om aktuella eller potentiella kunder, webbplatsbesökare och slutanvändare.https://www.leadpages.com/privacy

Mailchimp

Massmeddelanden

Georgia, USA

Vi använder Mailchimp för att skicka reklammejl till våra användare. Vi delar ditt namn och din e-postadress med Mailchimp. När vi använder Mailchimp gäller Mailchimpsintegritetspolicy.

MessageBird

Massmeddelanden

Nederländerna, EU

Vi använder MessageBird för att skicka textmeddelanden (sms), e-post och Whatsapp-meddelanden till våra användare. Vi delar ditt telefonnummer, e-postadress och meddelandets innehåll med MessageBird. Meddelandets innehåll kan innehålla personuppgifter för att tilltala dig direkt (t.ex. namn). När vi använder MessageBird gäller MessageBirdsintegritetspolicy.

Är etablerat i EU och måste därför följa relevant lagstiftning.

Meltwater

Marknadsföring

Nederländerna, EU

Meltwater är ett verktyg för medieövervakning som vi använder för att spåra mediebevakning och identifiera mediakontakter som kan vara intresserade av att berätta om TicketSwap i pressen. Meltwater har en databas över mediakontakter som de gör tillgänglig för allmänheten och vi exporterar den här informationen från Meltwater och lagrar den i PR.Co (en annan mjukvara som nämns nedan).https://www.meltwater.cn/privacy/services

Microsoft Ads

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

Microsoft (Bing) Ads är en onlinemarknadsföringstjänst utvecklad av Microsoft där marknadsförare kan betala för att visa korta reklamtexter och produktannonser för internetanvändare inom Bings annonsnätverk (Bing Search). Dessa företag använder också automatiserade tekniker som samlar information när du klickar på våra annonser, vilket hjälper till att övervaka och styra effektiviteten av våra marknadsföringsinsatser (för ändamål som remarketing/retargeting). Du kan välja bort automatiserad insamling av information av tredjepartsannonsnätverk i syfte att leverera annonser som är skräddarsydda för dina intressen. Klickahär för mer information och relevanta villkor.

Mixpanel

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

Mixpanel är ett företag som erbjuder tjänster för affärsanalys. Den spårar användarnas interaktioner med webb- och mobilapplikationer och tillhandahåller verktyg för riktad kommunikation med dem. Verktygslådan innehåller A/B-tester i appen och formulär för användarundersökningar. De insamlade uppgifterna används för att skapa anpassade rapporter och mäta användarnas engagemang och bibehållande. TicketSwap använder Mixpanel för bättre rapportering och användaranalyser.

Mixpanels integritetspolicy

Optimizely

Marknadsföring/analys

New York, USA

Optimizely är verksamma inom innehåll, handel och optimering med sin Digital Experience Platform (DXP). Miljontals upplevelser serveras via plattformen varje dag, vilket hjälper organisationer att växa exponentiellt online. Vi använder Optimize för produktexperimentering för att ge fans en bättre upplevelse på plattformen.Mer information om deras integritetspolicy

PR.Co

Marknadsföring

Nederländerna, EU

PR.Co är en mjukvara som används för att skapa nyhetsrum för företag. Där kan man publicera pressmeddelanden och rikta dem till både personal och specifika journalister genom att skicka skräddarsydda nyhetsbrev och uppsökande pressmeddelanden för både så kallad ”employee advocacy” och PR. Inom PR.Co har vi en databas av mediakontakter som kan tänkas vara intresserade av att få nyheter om TicketSwap och anställda inom media som har registrerat sig via vårt registreringsformulär.https://www.pr.co/privacy-policy

Secureswap

Massmeddelanden

Nederländerna, EU

För vår SecureSwap-tjänst har vi samarbetat med olika biljettleverantörer. Vi har ingått databehandlingsavtal med dessa biljettleverantörer för att skydda dina personuppgifter så mycket som möjligt. Sehär för en fullständig lista över biljettleverantörer och arrangörer som vi samarbetar med.

Är etablerat i EU och måste därför följa relevant lagstiftning.

Segment

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

Segment är ett verktyg som samlar in kunduppgifter och skickar dem till våra analys- (t.ex. Google Analytics, Firebase) och marknadsföringsverktyg (t.ex. Google Adwords, Facebook Pixel osv.). Sehär för mer information.

Stripe

Betalningar

Kalifornien, USA

När Stripe utför sina tjänster fungerar Stripe som en personuppgiftsbiträde för TicketSwap. Som betaltjänstleverantör har Stripe egna skyldigheter när det gäller dina personuppgifter. Stripe kan också betraktas som personuppgiftsansvarig när det gäller dina personuppgifter. För all databehandling som Stripe utför i egenskap av personuppgiftsansvarig gäller Stripesintegritetspolicy.

När vi behandlar betalningar eller utbetalningar kan vi använda Stripe för att behandla betalningar till oss och andra användare. I sådana fall överförs din betalningsinformation till Stripe via en krypterad anslutning. Stripe använder och behandlar dina betalningsuppgifter i enlighet med Stripes integritetspolicy. Vi lagrar endast tokeniserade uppgifter i samband med att vi själva behandlar betalningar (inkl. de fyra sista siffrorna i kreditkortsnumret).

TikTok Ads

Marknadsföring/analys

Kalifornien, USA

TikTok Ads är en annonseringstjänst online som utvecklats av TikTok där annonsörer betalar för att visa sin reklam i TikTok-applikationen. Dessa företag använder också automatiserad teknik för att samla in information när du trycker på våra annonser, vilket hjälper till att spåra och hantera effektiviteten av våra marknadsföringsinsatser (t.ex.: remarketing/retargeting/ändamål). Du kan välja bort automatiserad insamling av information av tredjepartsannonsnätverk i syfte att leverera annonser som är skräddarsydda för dina intressen. Klickahär för mer information och relevanta villkor.

Twilio

Wise

Massmeddelanden

Utbetalningar

Kalifornien, USA

Storbritannien, EU

Vi använder Twilio för att skicka textmeddelanden (sms) till våra användare. Vi delar ditt telefonnummer och meddelandets innehåll Twilio. Meddelandets innehåll kan innehålla personuppgifter för att tilltala dig direkt (t.ex. namn). När vi använder Twilios tjänster gällerTwilios integritetspolicy.

Wise behandlar betalningar till Säljare i specifika länder*. Vi överför uppgifterna namn på kontoinnehavare, IBAN och födelsedatum till Wise för att utföra utbetalningen.

När du får utbetalningar som säljare i nämnda länder gällerWises integritetspolicy.

*läs Vanliga frågor för information om utbetalningar.

YouTube

Videoinnehåll

Kalifornien, USA

Vi använder YouTubes API-tjänster. Genom att använda våra onlinetjänster godkänner duGoogles integritetspolicy. Vi delar inga personuppgifter.