DAGORDNINGEN: var vi ska vara i april

*Seriösa* dansevenemang i Nederländerna denna månad

  • Meike Jentjens, TicketSwap contributor
  • tis 26 mars
  • THE AGENDA: NETHERLANDS

Läs på ett annat språk:

Den här artikeln skrevs och kurerades av TicketSwap-teamet och översattes för dig med AI.

TicketSwaps månatliga evenemangsserie THE AGENDA ger dig koll på de mest spännande evenemangen i Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven och andra städer. Dessa rekommendationer tar dig från helgöppningar till festivaler för finsmakare och världsturnéer, allt i detta lilla land.

Rewire 2024

4–7 apr. • Den Haag, NL

Rewire 2024

Rewire Festival utmanar oss att vidga våra vyer med ljudliga äventyr. Denna årliga sammankomst erbjuder musikentusiaster banbrytande ljud och akter; alla utspridda på olika platser i Den Haag. Bland höjdpunkterna finns en beställd konsert av kompositören och spatiala ljudkonstnären Clara de Asís, ett liveframträdande med modulär synthesizer av Arushi Jain, framträdanden av Autechre, Oceanic feat. Tharim Cornelisse, Jenny Hval, Aunty Rayzor, Nailah Hunter och många andra som är värda att utforska.

Dagcollege Indoor Festival 2024

lör 6 apr. 13:00 • Klokgebouw, NL

Dagcollege Indoor Festival 2024

Kan vi ens tala om hård techno som den hetaste trenden längre? Genren är här för att stanna, och en av dess mest populära sammankomster har alltid varit Dagcollege. En gång ett nattligt rave som "Nachtcollege", bjuder arrangörerna nu in namn som 6EJOU (hybrid live), Cera Khin, Lene Ma Rue, ØRGIE och många andra våghalsar bakom decken för ett dagsrave som pressar hastigheten till nya nivåer.

SYNERGY 2024: Revolution of Raw

lör 6 apr. 13:00 • Rotterdam Ahoy, NL

SYNERGY 2024: Revolution of Raw

Denna dagsrave på Ahoy från samma hus som Decibel Outdoor är din nya bästa vän inom hård techno. Evenemanget beskrivs som "ett seismiskt skifte i raw-scenen" och visar oss varför Rotterdam är Nederländernas ravehuvudstad. DJ:s som Adjuzt, Bloodlust, Dual Damage, Hard Destiny, Kruelty, Mish och många andra kommer garanterat att få marken att skaka till sent på kvällen.

Wavy at the Beach | Opening Weekender

6–7 apr. • Beachclub Later aan Zee, NL

Wavy at the Beach | Opening Weekender

Solen är tillbaka, och det är även strandevenemangen! Gör dig redo för Wavy at the Beach, öppningshelgen som vi alla har längtat efter. Två dagars sanddans är kanske inte skäl nog att övertala dina vänner. I så fall är den här uppställningen definitivt det: Ben Sterling, Benny Rodrigues och Benjamin Berg tar sig an Saturday of Wavy. Dennis Cruz, Toman och Kai King bjuder på den drömmigaste söndagen i Bloemendaal aan Zee nästa dag.

KABUL à GoGo Opening Weekender

12–14 apr. • KABUL à GoGo, NL

KABUL à GoGo Opening Weekender

Vänligen heja på Utrecht: denna nya och ångande nattklubb har varit stans och långt utanför stans samtalsämne ett tag nu och öppnar äntligen snart. Över fyrtio akter spelar under öppningsweekenden, inklusive klubbens älsklingar BSS, DJ MELL G, DjRUM, LazerGazer, Legowelt (live), mad miran, Ogazón, Slimfit och många fler. Vi säger inte det här ofta, men det här är ett evenemang du inte vill missa.

Rotterdam Rave 'Spring Special' 2024

lör 13 apr. 13:00 • Maassilo, NL

Rotterdam Rave 'Spring Special' 2024

Som vi sa är hård techno här för att stanna. Rotterdam Rave Spring Festival understryker det ännu en gång, med alla favoriter från genren som spelar från gryning till skymning. Alignment, BIIA, Cynthia Spiering, Dissolver, NOVAH, Rebekah, Shlømo, Trym och många fler vänder på huvuden och snurrar låtar på Maassilo, den perfekta industriella bakgrunden för att ackompanjera deras ljud.

We Are IT Festival 2024 op Thuishaven

lör 13 apr. 13:00 • Thuishaven, NL

We Are iT Festival 2024

En av Amsterdams mest ikoniska klubbar återvänder för en dag: iT intar Thuishaven för en dag av dirty dancing. Legender som Frankie Bones, Joost van Bellen, Isis, Erick E och DJ Jean tar oss tillbaka till 90-talet, då klubben och dess klubbgäster blomstrade. Denna explosion från det förflutna är helt slutsåld, så se till att ställa in dina aviseringar om du inte vill missa denna framtida nostalgiska fest.

Dadju & TayC | 26 April | Ziggo Dome

fre 26 apr. 18:30 • Ziggo Dome, NL

Dadju & TayC

Kvällen före King's Day tar två av afrobeatens kungar över Ziggo Dome. Dadju och Tayc tar med sig sitt samarbetsalbum "Héritage" till scenen på sin turné med samma namn som landar i Amsterdam den 26 april. Även om de sjunger på franska talar deras musik till oss alla. Vi utmanar dig att stå stilla under den här konserten!


Läs våra andra blogginlägg

Över 6000 partner

Bli partner
Defqon LoggaEventix LoggaSziget LoggaAncienne Belgique LoggaDGTL LoggaCercle LoggaDefqon LoggaEventix LoggaSziget LoggaAncienne Belgique LoggaDGTL LoggaCercle Logga