Det säkraste sättet att köpa och sälja biljetter

TicketSwap är ett säkert, praktiskt och rättvist sätt att köpa och sälja biljetter till konserter, festivaler, sportevenemang, teater och dagsevenemang. Bedrägerier förhindras genom strikta kontroller och samarbeten med arrangörer och andra partner.

Varför TicketSwap

how-does-it-work:why.safe.titlehow-does-it-work:why.safe.title

Säkert

TicketSwap är säkert. Biljetterna och säljarna på vår plattform verifieras utifrån flera olika kriterier. Tack vare samarbeten med arrangörer och biljettföretag kan vi tillhandahåll SecureSwap-biljetter som är 100% giltiga. Läs mer om SecureSwap här.

how-does-it-work:why.easy.titlehow-does-it-work:why.easy.title

Enkelt

Du kan lägga upp en annons med bara ett par enkla klick. Ladda bara upp biljetten och ange informationen som efterfrågas. Sedan kan du luta dig tillbaka – du meddelas när biljetten har sålts och vi sätter över pengarna till ditt bankkonto inom tre arbetsdagar. Det är också väldigt enkelat tt köpa biljetter. Du kan betala direkt i vår app och sedan får du omedelbart biljetten i ditt TicketSwap-konto och per mejl.

how-does-it-work:why.fair.titlehow-does-it-work:why.fair.title

Rättvist

Som TicketSwap-fan kan du vara säker på att du alltid betalar rättvisa priser när du köper biljetter. Vi skyddar våra köpare mot ockerpriser genom att endast tillåta försäljningspris som motsvarar max 20 % mer än ursprungspriset.

Köpa biljetter

⚡️ Få din biljett direkt

Hitta biljetten du letar efter, betala online och få den direkt. De biljetter som finns till salu har redan laddats upp av säljaren och skickas till dig omedelbart efter att du har betalat.

👮‍Stränga kontroller

Vi förhindrar bedrägerier genom användarkontroller och genom partnerskap och samarbeten med evenemangens arrangörer. Klicka här för att läsa mer om hur vi kontrollerar användare.

👁 Transparens

Du kan se namn och foto på personen du köper en biljett av. Du kan också se om de har kopplat sina konton på sociala medier och om de redan har sålt biljetter hos oss. Genom att visa dessa detaljer vet du vem du köper ifrån.

🤑 Rättvisa priser

Vi skyddar köpare mot ockerpriser genom att bara tillåta försäljningspris som motsvarar max 20% mer än ursprungspriset. Som köpare kan du vara säker på att du alltid betalar ett rättvist pris för biljetterna.

Sälja biljetter

När du har lagt upp en annons på vår plattform kan du luta dig tillbaka. Vi meddelar dig när din biljett är såld och för över pengarna till dig nästa arbetsdag. Så enkelt är det!

1
Ladda upp din fil och välj vilka biljetter du vill sälja

Ladda upp din fil och välj vilka biljetter du vill sälja

Ladda upp originalfilen om du säljer flera biljetter i ett paket. Vi delar automatiskt upp filen och ber dig ange vilka biljetter som vill sälja och vilka du vill behålla. När annonsen är klar skickar vi tillbaka de biljetter du vill behålla.

2
Bestäm dig för ett försäljningspris och ange ditt bankkontonummer

Bestäm dig för ett försäljningspris och ange ditt bankkontonummer

Vi skyddar köpare mot ockerpriser genom att bara tillåta försäljningspris som motsvarar max 20% mer än ursprungspriset.

3
Publicera din annons på Facebook och X

Publicera din annons på Facebook och X

Vi förstår att du vill sälja din biljett så snabbt som möjligt. Därför har vi gjort det väldigt lätt att promota din annons. Du bestämmer vad som offentliggörs. Du kan också göra en privat försäljning av biljetten.

4
Få uppdateringar och betalt när din biljett har sålts

Få uppdateringar och betalt när din biljett har sålts

När du har lagt upp en annons på vår plattform behöver du inte göra något mer. Vi meddelar dig när din biljett har sålts och sätter över pengarna till dig inom tre arbetsdagar. Så enkelt är det att använda TicketSwap!

Sälj din biljett
SecureSwap

SecureSwap

Vi samarbetar med arrangörer, arenor och biljettföretag. Sålda biljetter till deras evenemang makuleras och köparen får en ny biljett. Du känner igen sådana evenemang genom SecureSwap-loggan som visas i annonsen.

Få ut det bästa av TicketSwapFå ut det bästa av TicketSwap
TicketSwapnu
Sziget Festival 2022Philipp säljer 3 biljetter för 48,64 £ styck

Få ut det bästa av TicketSwap

  • Få snabbare aviseringar om nya biljetter
  • Få tillgång till dina biljetter offline, när som helst
  • Sälj dina biljetter i bara några steg
App Store
4.7 - 9000 + recensioner
Google Play
4.6 - 6000 + recensioner