• Om oss
  • Jobb
  • Partner

Om TicketSwap

TicketSwap är ett säkert, praktiskt och rättvist sätt att köpa och sälja biljetter för konserter, festivaler, sportevenemang, teater och dagsevenemang. Vi skyddar våra köpare mot ockerpriser genom att bara tillåta försäljningspris som motsvarar max 20% mer än ursprungspriset. Som köpare kan du vara säker på att du alltid kommer att betala ett rimligt pris för dina biljetter. Bedrägerier förhindras genom strikta kontroller och samarbeten med arrangörer och andra partner.

Fans från hela världen väljer TicketSwap för att köpa och sälja biljetter.

Vårt Team

Detta är TicketSwap-teamet. Vi jobbar hårt varje dag för att erbjuda ett enkelt och säkert köp & försäljning av andrahandsbiljetter.

Presskontakt och förfrågningar från media

För alla medieförfrågningar

Event & sponsring

För alla frågor kring varumärkesaktiveringar och evenemangssponsring

Gå med i vår globala gemenskap av livemusikfans!

Kika in på vår Instagram för att se vad vi sysslat med på sistone.

Genomsnittligt antal aktiva mottagare av TicketSwaps tjänster per månad

Enligt artikel 24.2 i DSA är leverantörer av onlineplattformar skyldiga att offentliggöra information om det genomsnittliga antalet aktiva mottagare per månad av tjänsten i Europeiska unionen var sjätte månad från och med den 17 februari 2023.

Under en sex månaders period från den 16 augusti 2022 till den 17 februari 2023 har det genomsnittliga antalet aktiva mottagare av TicketSwaps tjänster inom EU varit en bit under 45 miljoner per månad.